В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS може да бъде таксуван, но няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Помощ > Дипломни работи > Как мога да си поръчам платен материал?
Как мога да си поръчам платен материал?
Влезте в раздел "Дипломни работи" от менюто и после щракнете върху "Готови дипломни работи". Желателно е да използвате търсачката, за да намерите нужната тема. Щракате върху заглавието на платения материал, после "Купувам", след което попълвате появилата се форма за поръчки.
На последната стъпка избирате начина на плащане - по банков път или през e-pay.
1. Плащане по банков път:
Веднага след като потвърдите поръчката получавате еmail с разяснение и банковата сметка, на която трябва да преведете парите. После отскачате до най-близкия банков клон, попълвате вносна бележка с данните за банковата сметка от email-a и внасяте парите. Плащането може да извършите и с платежно нареждане.
2. Плащане през e-pay:
След като потвърдите поръчката, натискате бутона "Плащане през e-pay". Това Ви отвежда в сайта на epay, където е нужно само да се идентифицирате и да потвърдите плащането. Всички други данни са попълнени автоматично - името на получателя, сумата за плащане, номера на поръчката. През e-pay може да платите и с кредитна или дебитна карта.

Забележка: за да можете да извършвате плащания през e-pay, трябва да имате регистрация в epay.bg.

 
© 2024 referati.com